Onze Producten

Our Products Slider 01
Our Products Slider 03

Brady Family gebruikt uitsluitend 100% Ierse ham of rundvlees, 3 dagen gepekeld in de traditionele Brady Family-pekel, alvorens vakkundig te worden gekookt om een unieke smaak van Ierland te leveren.

Traditioneel Iers rundvlees van Brady Family

Traditioneel Iers rundvlees van Brady Family gebruikt uitsluitend 100% vlees van Ierse Angus-runderen, die al meer dan 100 jaar in Ierland voorkomen. Onze koeien worden met gras gevoederd en worden minimaal 223 dagen per jaar in de open lucht gehouden.

Ons rundvlees wordt 3 dagen langzaam gezouten in de traditionele Brady Family-pekel. Daarna wordt het zachtjes en langzaam gegaard in een stoomoven om al zijn natuurlijke, rijke en smakelijke aroma’s te ontwikkelen. Het gekookte rundvlees wordt vervolgens in dunne plakjes gesneden om een volle, vlezige textuur en de unieke Ierse smaak te verkrijgen.


Iers pastrami-rundvlees van Brady Family

Pastrami-rundvlees van Brady Family gebruikt uitsluitend 100% vlees van Ierse Angus-runderen, die al meer dan 100 jaar in Ierland voorkomen. Onze koeien worden met gras gevoederd en worden minimaal 223 dagen per jaar in de open lucht gehouden.

Ons rundvlees wordt 3 dagen langzaam gezouten in de traditionele Brady Family-pekel. Daarna wordt het zachtjes en langzaam gegaard in een stoomoven om al zijn natuurlijke, rijke en smakelijke aroma’s te ontwikkelen. Het rundvlees wordt van een heerlijk laagje pastrami voorzien voordat het in dunne plakjes wordt gesneden, wat zorgt voor een volle, vlezige textuur en de unieke smaak van Ierland.


Ham gerookt op Ierse turf van Brady Family

Ham gerookt met Ierse turf van Brady Family gebruikt uitsluitend 100% Iers varkensvlees, gecertificeerd volgens het kwaliteitsgarantieplan van de Ierse Bord Bia.

Onze ham wordt 3 dagen langzaam gezouten in het traditionele recept van Brady Family. De ham wordt daarna gemarineerd in een glazuur van Ierse whisky en appel, en vervolgens zachtjes langzaam gegaard in een stoomoven. De gekookte bout wordt vervolgens warm gerookt met echte Ierse turf om het een delicate en unieke Ierse smaak te geven.

Ons Traditionele Pekelproces

Een enkel stuk ham of rundvlees wordt bereid en gedurende 3 dagen langzaam gepekeld in de traditionele Brady Family-pekel

De gepekelde ham of het gepekelde rundvlees wordt vervolgens zachtjes en langzaam gegaard in een stoomoven, zodat alle natuurlijke, rijke en smaakvolle smaken tot ontwikkeling komen.

Het gekookte rundvlees wordt in dunne plakjes gesneden om een volle, vlezige textuur en de unieke malse smaak van Ierland te verkrijgen.